• Tel. 93 877 14 39

 • SEU BARCELONA

  Avd. Via Augusta 29 sexto piso
  08006 Barcelona
  Tel. 93 877 14 39

  SEU MANRESA

  Ctra de Vic 109, 1er 3a
  08243 Manresa
  Tel. 93 877 14 39

Disseny Web: Webmastervic

Equip

Des de la seva creació, el nostre Despatx ha tingut clar que el nostre era un horitzó de futur i que, per aconseguir les nostres fites, la nostra actuació s’havia de basar en un tracte franc amb el client, però, a la vegada, rigorós, plantejant en tot cas els temes des d’una vessant molt professional de manera que els nostres clients coneguin en tot moment les possibilitats reals de les accions que volen emprendre, així com de les reclamacions que contra ells es plantegin.

Aquesta actitud ens ha permès ser un referent en els nostres àmbits de treball, tenint clar que s’ha de tractar cada tema amb la il·lusió del primer, però amb el bagatge i experiència acumulada de tots aquests anys.

El nostre equip:

XAVIER TORRAS VILANOVA

Abogat.

Llicenciat en Dret per la Universitat Central de Barcelona a l’any 1980. Ha participat en els Congressos de Responsabilitat Civil de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Assessor Jurídic d’organitzacions de conductors tant a nivell de Catalunya com estatal. Membre de la Societat Espanyola d’Advocats especialistes en Responsabilitat Civil i Assegurança. Membre de la plataforma Lexdir España d’Advocats.

XAVIER TORRAS CLARAMUNT

Abogat.

Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona en 2007. Màster en Responsabilitat Civil (Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona). Curs de Dret Sanitari (Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona). Participació en el Foro de Responsabilidad Civil organitzat per Thomson Reuters. Participació en diferents cursos i conferències organitzades relatius al nou Barem de Tràfic (Sepin, Inese). Membre de la Societat Espanyola d’Advocats especialistes en Responsabilitat Civil i Assegurança. Membre de la plataforma Lexdir España d’Advocats.