• Tel. 93 877 14 39

 • SEU BARCELONA

  Avd. Via Augusta 29 sexto piso
  08006 Barcelona
  Tel. 93 877 14 39

  SEU MANRESA

  Ctra de Vic 109, 1er 3a
  08243 Manresa
  Tel. 93 877 14 39

Disseny Web: Webmastervic

ACCIDENTS DE TRÀFIC

Reclamació d’indemnitzacions

Reclamació d’indemnització per danys i perjudicis de tot tipus derivats d’accidents de circulació, oferint a les víctimes un alt grau d’especialització en la matèria, als efectes d’aconseguir la màxima indemnització en atenció a la naturalesa del cas i als perjudicis soferts.

Aquest despatx compta també, pels casos en que sigui necessari, amb la col·laboració de professionals de primer nivell, pèrits metges valoradors del dany corporal, enginyers tècnics especialitzats en reconstruccions d’accidents de tràfic, que permetran plantejar una reclamació judicial amb les màximes garanties.

En matèria d’honoraris, la primera visita es gratuïta i es determinen bàsicament en funció del resultat obtingut. En ocasions també, la seva companyia asseguradora, en cas de tenir contractada la garantia de defensa jurídica, es farà càrrec de la totalitat o part dels nostres honoraris.

Si ha tingut un accident de tràfic i vol obtenir un assessorament integral i complert en la matèria, no dubti en contactar amb nosaltres.

NOU BAREM DE TRÀFIC!: Les importants modificacions introduïdes en el nou barem de tràfic, fan necessària la intervenció d’autèntics especialistes. Nosaltres som els seus especialistes.